Samenwerking

Saskia en Isabelle werken niet voor niets samen.webversieKlein06

Na verschillende ontmoetingen binnen de educatieve wereld vonden ze elkaar al snel in een gedeelde visie over educatie, aanpak, werkwijze en kwaliteitseisen. Naast overeenkomst was er ook aanvulling. De creatieve aanpak van Isabelle paste naadloos in de overall ontwikkelplannen van Saskia.

Een samenwerking kwam in 2015 als vanzelf op hun pad bij het bedenken, ontwikkelen en realiseren van de Lots onderzoekskaarten voor de Lots Foundation. Nog in datzelfde jaar richtten ze Educatieve concepten op.

De samenwerking binnen Educatieve Concepten zorgt voor een versterking van elkaars kwaliteiten, voor een bredere visie en voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Educatieve Concepten is een bedrijf voor allerhande vragen en behoeftes binnen de educatieve wereld. Voor ontwikkeling in samenwerking met de opdrachtgever of juist geheel zelfstandig. Voor enkele producten tot een hele methode. Voor het realiseren van folio tot digitaal. Voor peuters tot aan volwassenen en alles wat daartussen zit.
Kortom, alles wat met educatie te maken heeft!

Er is veel ervaring op het gebied van taal, spelling en (begrijpend) lezen. Op het maatschappelijke vlak in onderwerpen als kinderrechten en burgerschap. En in het ontwikkelen van digitale content.

Maar daarnaast zorgt de jarenlange ervaring, brede kennis, groot netwerk en een dosis enthousiasme ervoor dat u met alle educatieve ontwikkelvraagstukken terecht kunt bij Educatieve Concepten.

De kracht van samenwerking
– Twee weten meer dan één: dubbele kennis en ervaring.
– Vervanging bij afwezigheid: projecten lopen altijd door.
– Grote projecten mogelijk: groot netwerk van ontwikkelaars, onderwijskundigen, specialisten, enzovoort.
– Korte lijnen: onderling veel contact.