Gynzy

ADVIES EN ONDERSTEUNING LEERLIJN WOORDENSCHAT | GYNZY KIDS

De vraag: Ondersteun en adviseer het interne taalteam bij het ontwikkelen van een nieuwe leerlijn woordenschat.

Het resultaat: Middels een uitgebreid vooronderzoek, gericht advies en praktische ondersteuning van Educatieve Concepten ontwikkelt het taalteam van Gynzy nu verder de leerlijn woordenschat.

Gynzy is een online programma dat lesgeven met een digibord voor leerkrachten gemakkelijker maakt. Leerkrachten maken zo eenvoudig interactieve lessen en zetten huiswerk klaar in Gynzy kids. Na instructie op het bord gaan de leerlingen zelfstandig aan het werk op een computer of op een tablet. Gynzy Kids helpt om de leerlingen de basisvaardigheden te laten beheersen.
Inmiddels werken 80.000 leraren en leerlingen dagelijks met deze software. De meest recente ontwikkeling van Gynzy is een tablet voor kinderen: Gynzy iPads.

‘Isabelle en Saskia zijn erg prettige personen om mee samen te werken vanwege hun enthousiasme voor goed onderwijs. Zij hebben veel expertise over woordenschat en hebben laten zien snel onderzoek te kunnen doen. Tijdens onze samenwerking hebben we onze krachten goed kunnen bundelen en zijn we er samen in geslaagd om bestaande concepten om te zetten zodat het adaptief kan worden gebruikt.’

Linda Beestman – Education Specialist

Voor meer informatie: www.gynzy.com