Muiswerk Educatief

ADVIES EN ONTWIKKELING LEERLIJN SPELLING | MUISWERK EDUCATIEF

De vraag: Neem de opdrachten en leerlijn spelling onder de loep, ontwikkel een nieuwe leerlijn en geef advies over het huidige materiaal.

Het resultaat: Een complete leerlijn spelling voor groep 1 t/m 3 toegespitst op de laatste eisen en ontwikkelingen in het vakgebied plus een overzicht m.b.t. de huidige opdrachten: Wat past erin? Wat ontbreekt? Wat moet nog ontwikkeld worden? Daarnaast inhoudelijk advies over nieuw te ontwikkelen instructies en opdrachten.

Muiswerk Educatief is ontwikkelaar en uitgever van online programma’s voor het onderwijs. De programma’s van Muiswerk helpen docenten om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken. Inmiddels gebruiken ruim 3300 scholen en instellingen Muiswerkprogramma’s, van de kleuterschool tot aan het hbo.

‘Afgelopen maanden hebben wij erg fijn samengewerkt met Saskia en Isabelle van Educatieve Concepten. Zij werkten voor Muiswerk Educatief een opdracht uit waarbij een geheel nieuwe leerlijn spelling voor het basisonderwijs is gedefinieerd. Ook werden de bestaande oefenmodules onder de loep genomen en van uitgebreide feedback voorzien. Saskia en Isabelle weten hun expertise moeiteloos om te zetten in concrete en praktische handvatten waar onze auteurs mee aan de slag kunnen. De lijnen waren kort en de communicatie was altijd prettig en helder.’

Bram van Tongeren – Directeur innovatie & didactiek

Voor meer informatie: www.muiswerk.nl